zde si můžete stáhnout přihlášku ke stravování : přihláška ke stravování
zde naleznete podrobnosti o konvektomatu : Konvektomaty
Vedoucí školní jídelny:
Jitka Janovská
Telefon: 739 631 688
Email: jidelna@msskalice
Hlavní kuchařka:
Hana Smolíková
Pomocná kuchařka:
Jana Tichovská
Jana Pokorná
Jana Pokorná Hana Smolíková Jitka Janovská Jana Tichovská
NAŠE NOVÁ JÍDELNA
Svačinky pro naše malé strávníky
Menší ochutnávka našich jídel domácí výroby
Pražská hovězí pečeně,rýže
Francouzské brambory
Plněná sekaná, bramborová kaše
Rajská omáčka s kolínkama
Obalovaný květák, brambor
Bramborový knedlík, špenát, vepřové maso
Bramborová roláda s uzeným masem, zelí
Povidlové buchty
Knedlo, zelo, vepřo
Hamburger
Brambory, pečená krkovice, zelí
Guláš s kolínkama
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnic 1169/11 EU
1) obiloviny obsahující lepek – nejedná se o celiakii, výrobky z nich
2) korýši a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
3) vejce a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
4) ryby a výrobky z nich
5) podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
6) sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
8) skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) celer a výrobky z něj
10) horčice a výrobky z ní
11) sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, 1, vyjádřeno SO2
13) Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich