zde si můžete stáhnout přihlášku ke stravování :    přihláška ke stravování

  zde naleznete podrobnosti o konvektomatu :         Konvektomaty

 

Vedoucí školní jídelny:

Jitka Janovská

Telefon: 739 631 688
Email: jidelna@msskalice

 

Hlavní kuchařka:

Hana Smolíková

 

Pomocná kuchařka:

Jana Tichovská

Jana Pokorná

 

Jana Pokorná                                   Hana Smolíková          Jitka  Janovská                    Jana Tichovská

NAŠE NOVÁ JÍDELNA

Svačinky pro naše malé strávníky

 

 

 

Menší ochutnávka našich jídel domácí výroby

Pražská hovězí pečeně,rýže

Francouzské brambory

Plněná sekaná, bramborová kaše

Rajská omáčka s kolínkama

Obalovaný květák, brambor

Bramborový knedlík, špenát, vepřové maso

 

Bramborová roláda s uzeným masem, zelí

Povidlové buchty

Knedlo, zelo, vepřo

Hamburger

Brambory, pečená krkovice, zelí

Guláš s kolínkama

 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnic 1169/11 EU

1)      obiloviny obsahující lepek – nejedná se o celiakii, výrobky z nich

2)      korýši a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život

3)      vejce a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život

4)      ryby a výrobky z nich

5)      podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život

6)      sójové boby (sója) a výrobky z nich

7)      mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život

8)      skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů

9)      celer a výrobky z něj

10)  horčice a výrobky z ní

11)  sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12)  Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, 1, vyjádřeno SO2

13)  Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj

14)   Měkkýši a výrobky z nich